Spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Voorzieningen voor reiniging, reparatie en vervanging van rioolleidingen.

Roto-Rooter doet meer dan alleen uw riolering reinigen. We bieden verschillende rioleringsdiensten, zoals de reparatie van hoofdrioolleidingen, de vervanging van hoofdrioolleidingen en het reinigen van hoofdrioolleidingen, om een ​​aantal problemen te verhelpen, waaronder:

Gebroken, gebarsten, gecompenseerde of samengevouwen buis: leidingen zijn beschadigd door verschuivende grond, bevroren grond, bezinking, enz. Blokkering: ophoping van vet of een vreemd voorwerp beperkt of belemmert een goede doorstroming en / of reiniging van de lijn.

Corrosie: de buis is versleten en / of gebroken, waardoor instortingen in de lijn ontstaan ​​en de doorstroming wordt beperkt.

Buikbuik: een deel van de buis is verzonken als gevolg van grond- of grondomstandigheden, waardoor een vallei ontstaat waarin papier en afval worden verzameld. Lekkende verbindingen: de afdichtingen tussen de leidingen zijn gebroken, waardoor water kan ontsnappen in het gebied rond de buis.

Wortel in rioollijn: boom- of struikwortels zijn de rioolleiding binnengedrongen en / of hebben de lijn beschadigd, waardoor normale reiniging wordt voorkomen.

Off-grade pijp: Bestaande leidingen zijn geconstrueerd uit materiaal van mindere kwaliteit dat mogelijk is aangetast of gecorrodeerd.

Roto-Rooter technici en loodgieters zijn volledig opgeleid in het gebruik van de modernste apparatuur en technologieën om al uw sanitair- en afvoerproblemen op te lossen, inclusief rioolreparatie en vervanging van rioolleidingen.