Spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Een rioolverstopping melden in Hoofddorp?

Wanneer uw riool verstopt is kan dan voor vervelende ongemakken zorgen. Wij verhelpen een rioolverstopping in Hoofddorp vakkundig, snel en professioneel!

Met de juiste gereedschap, kennis en ervaring verhelpen wij elke rioolverstopping in Hoofddorp. Bijvoorbeeld wanneer de afvoer van de douche niet meer goed door loopt en een nare stank zich meester maakt over uw badkamer. Schakel dan ontstoppingsbedrijf RSH in. Want wij ontstoppen uw riool of afvoerleiding snel, professioneel en vakkundig.

Wij beschikken 7 dagen per week over een 24-uurs service en staan dag en nacht voor u klaar. Bel direct 023-2052652 als u een rioolverstopping in Hoofddorp heeft die zo ernstig is dat deze direct verholpen dient te worden.

We bieden verschillende rioleringsdiensten in Hoofddorp aan zoals:

  • de reparatie van hoofd rioolleidingen.
  • de vervanging van hoofd rioolleidingen.
  • het reinigen van hoofd rioolleidingen.

Hiermee verhelpen wij meerdere problemen zoals:

  • Gebroken, gebarsten, gecompenseerde of samengevouwen riolering. De leidingen zijn dan beschadigd door verschuivende grond, bevroren grond of bezinking,
  • Blokkering in riolering.  Dat zijn ophoping van vet of een vreemd voorwerp wat een goede doorstroming en / of reiniging van de lijn beperkt of belemmert.

Kijk bij een rioolverstopping in Hoofddorp goed waar de rioolverstopping zit. Zit de rioolverstopping op uw eigen terrein? Dan schakelt u zelf een bedrijf in en betaalt u de kosten zelf. Zit de rioolverstopping in Hoofddorp in de gemeentegrond? Meld het dan bij de gemeente. Zij verhelpen dan de rioolverstopping.