Spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Een verstopping van uw riool in Nieuw Vennep?

Wanneer u een rioolverstopping of gootsteen verstopping heeft kan dan voor vervelende ongemakken zorgen. Wij verhelpen een rioolverstopping in Nieuw Vennep vakkundig, snel en professioneel!

Met de juiste gereedschap, kennis en ervaring verhelpen wij elke verstopping in het riool of afvoer in Nieuw Vennep. Bijvoorbeeld wanneer de afvoer van de douche niet meer goed door loopt en een nare stank zich meester maakt over uw badkamer. Schakel dan ontstoppingsbedrijf RSH in. Want wij ontstoppen uw riool of afvoerleiding snel, professioneel en vakkundig.

Wij beschikken 7 dagen per week over een 24-uurs service en staan dag en nacht voor u klaar in Nieuw Vennep. Bel direct 023-2052652 als u een rioolverstopping heeft die zo ernstig is dat deze direct verholpen dient te worden.

We bieden verschillende rioleringsdiensten in Nieuw Vennep zoals:

  • de reparatie van hoofd rioolleidingen.
  • de vervanging van hoofd rioolleidingen.
  • het reinigen van hoofd rioolleidingen.

Hiermee verhelpen wij meerdere problemen zoals:

  • Gebroken, gebarsten, gecompenseerde of samengevouwen riolering. De leidingen zijn dan beschadigd door verschuivende grond, bevroren grond of bezinking,
  • Blokkering in riolering.  Dat zijn ophoping van vet of een vreemd voorwerp wat een goede doorstroming en / of reiniging van de lijn beperkt of belemmert.

Kijk bij een rioolverstopping in Nieuw Vennep goed waar de verstopping zit. Zit de rioolverstopping op uw eigen terrein? Dan schakelt u zelf een bedrijf in en betaalt u de kosten zelf. Zit de rioolverstopping in de gemeentegrond? Meld het dan bij de gemeente Haarlemmermeer. Zij verhelpen dan de rioolverstopping.